Ringerike Janitsjar • 03.06.2024 - 03:23

  Vellykket Mai sesong
 • I det vi nærmer oss sommerferien, legger vi bak oss en litt i varmeste laget Mai måned, med god gjennomføring av vårt tradisjonelle program for måneden.


  Vi varmet opp for sesongen med spilling for Sparebank 1 ved Aka Arena lørdag 20.apil. Deretter var det tradisjonell 1.mai med spilling på Austjord, Krokenveien og Hønefoss skole med påfølgende tog til Søndre torg, det var rundt 20 grader varmere enn i 2023.
  Lørdag 11.mai var vår tradisjonelle Torg konsert, mange fornøyde tilhørere, selv om det ble litt i varmeste laget.

  17 mai ble en varm og slitsom dag, men vi hadde lagt til rette for drikkestasjoner og det gikk veldig bra. Sliten og svette ble vi men en god treningsøkt ble det og vi gledet mange gjennom hele dagen.
  Med 37 musikere som kom marsjerende i gata så gjorde vi et godt inntrykk. Takk for at dere stiller opp når vi skal ut å markedsføre oss selv.

  En ekstra takk til Reunion Korpset på Tyristrand for samarbeidet og som bidro til en svært vellykket dag!

  Vi har gjennom hele denne sesongen vært så heldig å få flere nye folk i rekkene våre, og begynner igjen å få et høyt og bra medlemstall.
  Vi ønsker oss flere medlemmer og er det noen der ute som kan tenke seg å spille sammen med oss, er det bare å ta kontakt eller møte opp på Alles Kulturhus på øvelsesdagen vår som er onsdager.

  (Foto: Sven O. Ask)


  Ringerike Janitsjar Tilbake