Ringerike Janitsjar • 18.07.2012 - 13:18

  Velkommen til Tormod Melaas-Holm som ny dirigent i Ringerike Janitsjar
 • Ønsk velkommen til Tormod Melaas-Holm som vår nye dirigent.
  Det blir unektelig en spennende start både for oss og for ham, men vi tror vel de fleste av oss at Tormod kan være en spennende dirigent som kan videreføre det gode arbeidet Einar og Ole-Kristian har gjort så langt.  Tormod Melaas-Holm er 32 år og har sin utdannelse fra Vestjysk musikkonservatorium i Danmark, hvor han tok sin Rytmiske Diplomeksamen (Master in Music). Han har også en Bachelor i Musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.

  Tormod har jobbet som saxofon-/klarinett-/piano- og musikklærer for bl.a. Raufoss skolekorps, Esbjerg kulturskole og Københavns produksjonsskole. I tillegg har han også drevet privatundervisning.

  Som utøver har Tormod turnert i Danmark, Sverige, Finland, Estland, Tyskland, Luxembourg og spilt et stort antall konserter i Norge. For tiden er han mest aktiv i skuespiller / musiker Håvard Bakkes hyllestband ”Cover Me – a tribute to Springsteen”, og han har et løpende samarbeid med pianist Anders Byfuglien.

  Tormod dirigerer også Vikersund Juniormusikkorps, og er ansatt som saxofonlærer ved Modum kulturskole, Hadeland kulturskole og Viken folkehøgskole. Ved siden av sine undervisningsstillinger arbeider Tormod som frilans musiker.  Ringerike Janitsjar Tilbake