Ringerike Janitsjar • 12.02.2013 - 22:42

  GOD JUL
 • Da er siste spilling i 2012 unnagjort og som en hyggelig tradisjon ble dette på juleavslutningen med Veien- og Helgerud Skolekorps.


  Ser vi tilbake på 2012 så føyer dette året seg inn i rekken av de beste hva angår fremmøte og stabilitet.

  For første gang hadde RJ 40 stykker i gata 17. mai (manglet bare 3 for å være fulltallig). Vi stiller mannsterke når det skal spilles ute for å spre våre glade toner til publikum – enten det er konserter, marsjer eller julemusikk. Gjennomsnittlig fremmøte på øvelsen ligger på 38 personer noe som er utrolig bra med tanke på alle andre aktiviteter som skjer med barn, familie og jobb.

  Vi har i løpet av året fått 5 nye medlemmer noe vi setter stor pris på, og vi har i dag 46 aktive musikere. Vi har også noen på permisjonslista som vi vet kommer tilbake når utesesongen starter, så det blir spennende å se hvor mange vi blir de gangene vi skal ut å marsjere i 2013 – kanskje vi klarer å slå rekorden i 2012.
  Vi ønsker oss selvfølgelig flere musikere og er det noen der ute som har lyst til å være med oss er dere hjertelig velkommen – RJ er en trivelig gjeng å være en del av!!

  Neste sesongen byr også på noen musikalske sammenkomster som bl.a. Krafttak for kultur i februar og ikke minst vårshowet vi skal ha i april. Vi gleder oss stort til showet i april som blir med musikken til The Commitments hvor vi har med oss Marianne Antonsen og Morten Grøtnes som solister + flere lokale utøvere, så her er det bare å glede seg.

  Da vil vi til slutt få ønske dere alle en Riktig God Jul så sees vi rett over nyttår til en ny og spennende sesong.
  Ringerike Janitsjar Tilbake