Ringerike Janitsjar • 26.04.2019 - 22:31

  Back to the 70s
 • Konserten som skulle ha vært gjennomført 7. april er flyttet til 12. juni med lokale sangartister og band.
  Temaet er musikk fra 70-tallet med glad musikk fra perioden.
  70-tallet byr på masse flott musikk, og vi blir presentert for et solid knippe låter som spenner fra Blood, Sweat and Tears og Elton John til Simon and Garfunkel og ABBA. Blant låter man vil nikke gjenkjennende til er for eks. Spinning Wheel, Candle in the Wind, Bridge over Troubled Water, Stairways to Heaven.
  Et litt muntert innslag er kanskje Hooked on a Feeling, der korpsets medlemmer trår til med egen stemmeprakt.


  Korpset har denne gang valgt å få med seg lokale sangsolister, nemlig Lill Karin Lukkedal og Halvard Olsen Gjestvang. Disse fremfører sanger med korpset og alene med band. For eksempel vil Lill Karin sammen med korpset fremføre en medley med sanger som engang sto på Anita Hegerlands repertoar. Her vil hun også ha med seg en sanggruppe fra MUA.
  Bandleder er Syver Storskogen.

  Lill Karin Lukkedal er kjent som en av solistene i Showkoret, og har sunget med korpset flere ganger tidligere, senest før sist jul under kirkekonserten i Hønefoss kirke. I flere år var hun solist i husbandet på «Smuget» i Oslo. Lill Karin var også solist under Showskolens «Showstopper» som nylig ble fremført på Byscenen.

  Halvard Olsen Gjestvang er nok kanskje et litt mer ubeskrevet blad, men har man fulgt med på Hilde Dahlens Musikalkollektiv, har man opplevd han der som solist ved flere av oppsetningene.
  Han har bakgrunn fra band og korps og har medvirket som sanger og korist ved flere show og konserter. («Fartsfylt juleshow» på Sundvolden, «En kveld med gutta» på Christiania Teater, m.fl. i tillegg til musikalene med Musikalkollektivet)  Ringerike Janitsjar Tilbake